Vecka 29
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag
Pris 145kr
(135kr för pensionärer)
Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te varje dag!
MÅNDAG
○ Husets tallrik med Adana (Turkisk nötfärsspett), tzatziki, tomatröra rödkålssallad, honungsmelon samt bulgur alt. pommes frites
○ Wienerschnitzel med kapris, citron rödvinssås, bearnaisesås & stekt potatis
○ Nötstek med råstekt potatis, frästa grönsaker och timjansky
○ Pestoöverbakad kycklingfilé med skysås och potatisgratäng
○ Pannbiff ”femöring” med löksås, stekt ägg samt stekt potatis
○ Vitvinspocherad Torsk med brynt smör, bacon, riven pepparrot samt kokt potatis
○ Lättpanerad och stekt Flundrafilé med citron, remouladsås samt kokt potatis
○ Pasta Carbonara med riven ost
TISDAG
○ Husets tallrik med Adana (Turkisk nötfärsspett), tzatziki, tomatröra rödkålssallad, honungsmelon samt bulgur alt. pommes frites
○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon
○ Nystekt fläsk med krämig löksås samt kokt potatis
○ Wallenbergare med gräddsås, ärtor, lingon samt potatismos
○ Kycklinglåda med bacon- och purjolök, stekt ägg samt potatismos
○ Oxbringa med pepparrotssås och potatismos
○ Smörstekt Kummelfilé med dill- och gräslökscrème samt chilikryddad stomppotatis
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås samt stekt potatis
○ Räk- och sparrisgratinerad Flundrafilé, citron med kokt potatis
○ Lasagne med tomatsås och parmesanost
ONSDAG
○ Husets tallrik med Adana (Turkisk nötfärsspett), tzatziki, tomatröra rödkålssallad, honungsmelon samt bulgur alt. pommes frites
○ Stekt strömmingsflundrafilé med skirat smör, hemlagat potatismos och citron
○ Skomakarlåda med bacon- och purjolöksås samt potatismos
○ Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Marinerad- och rostad kycklingfilé med grönsaksris skysås
○ Nötfärsbiff med tzatziki, timjanssky och rostad potatis
○ Herrgårdsstek gräddsås, lingon, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
○ Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
○ Pasta Oxfilé med strimlad oxfilé, champinjoner, purjolök, vitlök och grädde
TORSDAG
○ Ärtsoppa med pannkaksbuffé, sylt & grädde
○ Kycklingschnitzel med rödvinssås, bearnaisesås samt råstekt potatis
○ Nötfärsbiff med kantarellsås, lingonsylt, inlagd gurka samt potatismos
○ Regnbågsfilé med hummersås, citron, grönsaker och stomppotatis
○ Panerad Flundrafilé Skagen citron kokt potatis
○ Dillköttgryta med kokt potatis
○ Helstekt- och marinerad Fläskfilé med skysås, haricotsverts samt potatisgratäng
○ Pasta Biff Diablo med strimlad biff, paprika, champinjoner, sambal, chili, vitlök, grädde samt riven ost
FREDAG
○ Husets tallrik med Adana (Turkisk nötfärsspett), tzatziki, tomatröra rödkålssallad, honungsmelon samt bulgur alt. pommes frites
○ Schnitzel (kantarell- och lökfylld) med rödvinssås samt stekt potatis
○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis
○ Fisk- och skaldjursgryta med blåmusslor, Scampi, torsk och lax samt aioli
○ Fish n’ Chips med remouladsås, citron och pommes frites
○ Lättpanerad Kummelfilé med kräftskagen, citron samt kokt potatis
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås samt stekt potatis
○ Ryggbiff med Café de Parissmör, skysås samt potatisgratäng
○ Pasta med strimlad kycklingfilé, paprika, purjolök, curry, grädde, sambal samt riven ost
VARJE DAG
○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr
○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr
○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr
○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr
○ Vegetarisk Lasagne – 145kr
Med reservation på ändringar av menyn.