Restaurang Green Bull

Dagens Lunch

Vecka 6
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag

Pris 145kr
(135kr för pensionärer)

Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te​ varje dag!

MÅNDAG

○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja

○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette

○ Wienerschnitzel med kantarellsås, citron och stekt potatis

○ Pannbiff med rödvinssås, stekt ägg och stekt potatis

○ Ugnsbakad gösfilé med frästa grönsaker, skagenröra och stompad potatis

○ Västerbottenost, dill- och räkgratinerad flundrafilé med potatismos

○ Nattbakad Angushögrev med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng

○ Pestomarinerad kycklingfilé med aioli, rödvinssås och stekt potatis

○ Falukorv med stuvade makaroner

○ Oxfilépasta med paprika, champinjoner, persilja, vitlök, grädde och ost

 

TISDAG

○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja

○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette

○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingonsylt

○ Stekt fläsk med krämig löksås (alt. Bruna bönor) samt kokt potatis

○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos

○ Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt potatismos

○ Örtöverbakad regnbågsfilé med kall dill- och limesås samt kokt potatis

○ Ungersk Gulasch med crème-fraiche och basmatiris

○ Fläsknoisette ”Black n White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med rödvinssås, örtolja samt råstekt potatis

○ Pasta Biff Diablo med vitlök, sambal, tomat, grädde, paprika och ost

ONSDAG

○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja

○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette

○ Stekt strömming med skirat smör, citron och potatismos

○ Pankopanerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Fläskfilé Oscar med kräftstjärtar, grön sparris, rödvinssås, bea och stekt potatis

○ Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos

○ Skomakarlåda på biff med bacon- och purjolök i rödvinssås samt potatismos

○ Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

○ Lågtemperad fläskkarré i ugn med äppelmos, gräddsås och kokt potatis

○ Kyckling Piccata med tomat- och basilikasås samt basmatiris

○ Kycklingpasta med curry, paprika, grädde och ost

TORSDAG

○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja

○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette

○ Ärtsoppa/Gulaschsoppa med Pannkaksbuffé, sylt och grädde

○ Pankopanerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Räk- och sparrisgratinerad flundrafilé med persiljestompad potatis och örtolja

○ Nattbakad- och tunnskivad Entrecote med bearnaisesås, rödvinssås och pommes frites

○ Korvstroganoff med basmatiris

○ Fläsklägg och hemlagat rotmos

○ Kyckling ”Provencale” med haricotsverts, vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis

○ Pasta Carbonara med riven ost

FREDAG

○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja

○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette

○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil och röstipotatis

○ Schnitzel (Herrgårdsost- och skinkfylld) med rödvinssås och stekt potatis

○ Smörstekt Fjällrödingfilé med hummersås, potatismos och örtolja

○ Fish n’ Chips med pommes frites, remouladsås samt citron

○ Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

○ Oxfilé ”Provencale” med haricotsverts, rödvinssås, vitlökssmör samt råstekt potatis

Fläsknoisette ”Black n White” med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng

○ Ugnsbakad kycklingfilé med chilibearnaise och råstekt potatis

VARJE DAG

○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr

○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr

○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr

○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr

○ Vegetarisk Lasagne​ – 145kr

Med reservation på ändringar av menyn.

Varmt Välkomna!​