Vecka 24
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag
Pris 145kr
(135kr för pensionärer)
Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te varje dag!
MÅNDAG
○ Husets tallrik med turkisk Adana (nötfärsspett) med olika röror samt pommes alt. bulgur
○ Wienerschnitzel med anjovis, kapris, citron, rödvinssås och stekt potatis
○ Kokt Torsk med ägg, pepparrot i persiljesås samt kokt potatis
○ Ugnsbakad Gösfilé med frästa grönsaker, citron, hummersås samt kokt potatis
○ Pannbiff med stekt lök i rödvinssås, stekt ägg och stekt potatis
○ Biff ”minute” med pommes frites, bearnaisesås samt rödvinssås
○ Fläsknoisette med pepparsås och råstekt potatis
○ Falukorv med stuvade makaroner
○ Pestoöverbakad Kycklingfilé med skysås, aioli och råstekt potatis
○ Oxfilé Pasta med strimlad oxfilé, champinjoner, purjolök, grädde, sambal, vitlök och
riven ost
TISDAG
○ Husets tallrik med turkisk Adana (nötfärsspett) med olika röror samt pommes alt. bulgur
○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingonsylt
○ Stekt fläsk med krämig löksås samt kokt potatis
○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos
○ Panerad Bergtungafilé med Skagenröra, citron samt kokt potatis
○ Kantarell- och mozzarellafylld Flundrafilé med hummersås, citron och potatismos
○ Lågtempererad Fläskkarré med skysås och potatisgratäng
○ Biff Bourguignon på högrev, rökt sidfläsk, svamp och syltlök samt basmatiris
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och råstekt potatis
○ Kycklingfilé ”Provencale” med rödvinssås, aromsmör och råstekt potatis
○ Dagens Pasta
ONSDAG
○ Husets tallrik med turkisk Adana (nötfärsspett) med olika röror samt pommes alt. bulgur
○ Stekt strömming med skirat smör, citron och potatismos
○ Fläskfilé Oscar med kräftstjärtar, grön sparris, rödvinssås, bearnaisesås och stekt
potatis
○ Rödspätta med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingonsylt, inlagd gurka och potatismos
○ Fläsklägg med rotmos
○ Flankstek med klyftpotatis, chimichurri och Calvadossås
○ Kycklinggryta ”Indiana” med basmatiris
○ Pasta Scampi med körsbärstomater, vitvin, grädde, spenat och riven ost
TORSDAG
○ Husets tallrik med turkisk Adana (nötfärsspett) med olika röror samt pommes alt. bulgur
○ Ärtsoppa/Gulaschsoppa med Pannkaksbuffé, sylt och grädde
○ Ört- och mjölpanerad Regnbågsfilé med lime-crème, citron och kokt potatis
○ Kycklingschnitzel med rödvinssås, aromsmör, råstekt potatis
○ Skomakarlåda på noisetter med bacon- och purjolök i rödvinssås samt potatismos
○ Pannbiff med pepparsås och potatisgratäng
○ Grillad kycklingfilé med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng
○ Fish n’ Chips med remouladsås, citron och pommes frites
○ Pasta Biff Diablo med paprika, lök, vitlök, sambal, grädde och riven ost
FREDAG
○ Husets tallrik med turkisk Adana (nötfärsspett) med olika röror samt pommes alt. bulgur
○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil och röstipotatis
○ Schnitzel (ost- och skinkfylld) med rödvinssås och stekt potatis
○ Laxfilé med vitvinssås, spenat, purjolök, citron och kokt potatis
○ Kantarell- och sparrisgratinerad Alaska Pollock med potatismos
○ Cheeseburgare med friterade lökringar, chioptlemajo, friterade lök, mixsallad,
dressing och pommes frites
○ Kalvlever Anglais med bacon- och kapris med rödvinssås och kokt potatis
○ Smörstekt Bergtunga med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Grillad Entrecote med råstekt potatis, bearnaise och rödvinssås
○ Dagens Pasta
VARJE DAG
○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr
○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr
○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr
○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr
○ Vegetarisk Lasagne – 145kr
Med reservation på ändringar av menyn.