Vecka 6
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag
Pris 145kr
(135kr för pensionärer)
Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te varje dag!
MÅNDAG
○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja
○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette
○ Wienerschnitzel med kantarellsås, citron och stekt potatis
○ Pannbiff med rödvinssås, stekt ägg och stekt potatis
○ Ugnsbakad gösfilé med frästa grönsaker, skagenröra och stompad potatis
○ Västerbottenost, dill- och räkgratinerad flundrafilé med potatismos
○ Nattbakad Angushögrev med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng
○ Pestomarinerad kycklingfilé med aioli, rödvinssås och stekt potatis
○ Falukorv med stuvade makaroner
○ Oxfilépasta med paprika, champinjoner, persilja, vitlök, grädde och ost
TISDAG
○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja
○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette
○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingonsylt
○ Stekt fläsk med krämig löksås (alt. Bruna bönor) samt kokt potatis
○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos
○ Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt potatismos
○ Örtöverbakad regnbågsfilé med kall dill- och limesås samt kokt potatis
○ Ungersk Gulasch med crème-fraiche och basmatiris
○ Fläsknoisette ”Black n White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med rödvinssås, örtolja samt råstekt potatis
○ Pasta Biff Diablo med vitlök, sambal, tomat, grädde, paprika och ost
ONSDAG
○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja
○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette
○ Stekt strömming med skirat smör, citron och potatismos
○ Pankopanerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Fläskfilé Oscar med kräftstjärtar, grön sparris, rödvinssås, bea och stekt potatis
○ Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos
○ Skomakarlåda på biff med bacon- och purjolök i rödvinssås samt potatismos
○ Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
○ Lågtemperad fläskkarré i ugn med äppelmos, gräddsås och kokt potatis
○ Kyckling Piccata med tomat- och basilikasås samt basmatiris
○ Kycklingpasta med curry, paprika, grädde och ost
TORSDAG
○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja
○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette
○ Ärtsoppa/Gulaschsoppa med Pannkaksbuffé, sylt och grädde
○ Pankopanerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Räk- och sparrisgratinerad flundrafilé med persiljestompad potatis och örtolja
○ Nattbakad- och tunnskivad Entrecote med bearnaisesås, rödvinssås och pommes frites
○ Korvstroganoff med basmatiris
○ Fläsklägg och hemlagat rotmos
○ Kyckling ”Provencale” med haricotsverts, vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis
○ Pasta Carbonara med riven ost
FREDAG
○ Sparris-risotto med Scampi toppad med örtolja
○ Rödbetsbiffar med friterad potatis, smulad chèvreost, blandsallad och honungsvinegrette
○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil och röstipotatis
○ Schnitzel (Herrgårdsost- och skinkfylld) med rödvinssås och stekt potatis
○ Smörstekt Fjällrödingfilé med hummersås, potatismos och örtolja
○ Fish n’ Chips med pommes frites, remouladsås samt citron
○ Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
○ Oxfilé ”Provencale” med haricotsverts, rödvinssås, vitlökssmör samt råstekt potatis
○ Fläsknoisette ”Black n White” med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng
○ Ugnsbakad kycklingfilé med chilibearnaise och råstekt potatis
VARJE DAG
○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr
○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr
○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr
○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr
○ Vegetarisk Lasagne – 145kr
Med reservation på ändringar av menyn.