Restaurang Green Bull

Dagens Lunch

Vecka 45
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag

Pris 145kr
(135kr för pensionärer)

Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te​ varje dag!

MÅNDAG

○ Adanakebab med pommes frites alt. Bulgur och mezeröror

○ Schnitzel med anjovis, kapris, ärtor, citron, rödvinssås och stekt potatis

○ Grillbiff med bearnaisesås, rödvinssås och råstekt potatis

○ Pannbiff med rödvinssås, stekt lök, stekt ägg och stekt potatis

○ Bräckt Falukorv med stuvade makaroner

○ Örtbakad- och ugnstekt Regnbågsfilé med hummersås, frästa grönsaker & kokt potatis

○ Västerbottenost- och kantarellgratinerad Flundrafilé med potatismos

○ Ört- och vitlökmarinerad kycklingfilé (Skivad) med grillade grönsaker, bulgur, aioli samt rödvinssås

○ Pasta Biff ”Diablo” med biff, sambal, chili, vitlök, paprika, grädde och riven ost

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med grillade grönsaker, avokado, vattenmelon och pommes frites

TISDAG

○ Adanakebab med pommes frites alt. Bulgur och mezeröror

○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon

○ Nystekt fläsk med krämig löksås (alt. bruna bönor) samt kokt potati       

○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos

○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis

○ Ugnsstekt Gösfilé med rom-Skagen, grillade grönsaker samt kokt potatis

○ Panerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Angushögrevsgryta med rotfrukter, chili, cremefraiche samt basmatiris

○ Färskost- och kantarellfylld kycklingfilé med rödvinssås, bearnaisesås & råstekt potatis

○ Dagens pasta med kycklingfilé, paprika, purjolök, champinjoner, vitlök, grädde och ost

Veckans vegetariska: friterad halloumiost med grillade grönsaker, avokado, vattenmelon och pommes frites

ONSDAG

○ Adanakebab med pommes frites alt. Bulgur och mezeröror

○ Stekt strömmingsflundrafié med skirat smör och hemlagat potatismos

○ Citron-pocherad Regnbågsfilé med hummersås och risotto toppad med räkor- och kräftstjärtat

○ Köttfärslimpa med gräddsås, potatismos, inlagd gurka och lingonsylt

○ Fläskfilé Oscar med grön sparris, kräftstjärtar, bearnaise, rödvinssås samt stekt potatis.

○ Herrgårdsstek med svartvinbärsgelé, gräddsås och kokt potatis

○ Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

○ Kyckling Piccata med tomatsås, örtdipp samt basmatiris

○ Pasta Scampi med kantareller, champinjoner, vitlök, vitvin och grädde

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med grillade grönsaker,

avokado, vattenmelon och pommes frites

TORSDAG

○ Adanakebab med pommes frites alt. Bulgur och mezeröror

○ Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkaksbuffé, sylt & grädde

○ Pankopanerad Kycklingschnitzel med råstekt potatis, rödvinssås och bearnaisesås

○ Skomakarlåda på biff med bacon- och purjlök i rödvinssås samt potatismos

○ Älgfärsbiff med skogssvampssås, rårörda lingon och västerbottenpotatismos

○ Pepparstekta Fläsknoisetter med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng

○ Pankopanerad Torskfilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Kantarell- och brieostgratinerad Flundrafilé med potatismos

○ Snickarlåda med bacon, falukorv, purjolök, stekt ägg, rödvinssås och stekt potatis

○ Dagens pasta med skinka, gorgonzola, champinjoner, kantareller, grädde och riven ost

Veckans vegetariska: friterad halloumiost med grillade grönsaker, avokado, vattenmelon och pommes frites

FREDAG

○ Adanakebab med pommes frites alt. Bulgur och mezeröror

○ Schnitzel Joséfine (Fylld med gräddstuvad echampinjoner) med bearnaissås,
rödvinssås och stekt potatis

○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis

○ Sparrisöverbakad Laxfilé med potatismos, hummersås, citron och kokt potatis

○ Nattbakad Lammstek ”Provencale” med haricotsverts, vitlökssmör, rödvinssås samt potatisgratäng

○ Panerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Grillbiff med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Flygande Jakob med banan, jordnötter i chiligräddsås samt basmatiris

○ Oxfilépasta med oxfilé, paprika, champinjoner, grädde och riven ost

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med grillade grönsaker, avokado, vattenmelon och pommes frites

VARJE DAG

○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr

○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr

○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr

○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr

○ Vegetarisk Lasagne​ – 145kr

Med reservation på ändringar av menyn.

Varmt Välkomna!​