Vecka 50
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag
Pris 145kr
(135kr för pensionärer)
Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te varje dag!
MÅNDAG
○ Lutfisk med tillbehör, vitsås, ärtor och kokt potatis
○ Wienerschnitzel med vitlökssmör, ärtor, rödvinssås och stekt potatis
○ Angusfärsbiff m. kantarellsås, rårörda lingon och potatismos med färska örter och parmesan
○ Panerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Biffstek med stekt lök, stekt potatis och rödvinssås
○ Kräftstjärt- och kantarellfylld Flundrafilé med hummersås, citron och potatismos
○ Falukorv med stuvade makaroner
○ Ugnsgrillad Kycklingfilé med tzatziki, bearnaisesås, liten fetaostsallad och bulgur
○ Lasagne al forno med tomatsås och parmesanost
○ Veckans vegetariska: Halloumiburgare med dressing, sallad och pommes
TISDAG
○ Lutfisk med tillbehör, vitsås, ärtor och kokt potatis
○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon
○ Nystekt fläsk med krämig löksås (alt. bruna bönor) samt kokt potatis
○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos
○ Lågtempererad- och baconlindad fläskytterfilé med svampsås och stekt potatis
○ Friterad kycklingfilé med aioli, grönsaksris och sweetchilisås
○ Panerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Skånsk Kalops med rödbetor och kokt potatis
○ Nötstek med potatisgratäng och rödvinssås
○ Gratinerad Flundrafilé (med dill, räkor och saffran) samt potatismos
○ Dagens Pasta med Oxfilé, champinjoner, vitlök, sambal, grädde och parmesanost
○ Veckans vegetariska: Halloumiburgare med dressing, sallad och pommes
ONSDAG
○ Lutfisk med tillbehör, vitsås, ärtor och kokt potatis
○ Stekt strömmingsflundrafié med skirat smör, hemlagat potatismos och citron
○ Halstrad Regnbågsfilé (toppad med räkor och kräftor) med hummersås och gratinerad potatismos
○ Turkisk Adanakebab (nötfärsspett) med olika mezeröror samt bulgur alt. pommes frites
○ Kalvstek med gräddsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
○ Korvsstroganoff med basmatiris
○ Skomakarlåda på noisetter med bacon- och purjolök i rödvinssås samt potatismos
○ Grönsaksbäddad kycklingfilé ”Provencale” med rödvinssås, kryddsmör och råstekt potatis
○ Fläskfilé ”Charlamagne” med bacon och råstekt potatis
○ Pasta Scampi med sparris, kantareller, grädde och riven ost
○ Veckans vegetariska: Halloumiburgare med dressing, sallad och pommes
TORSDAG
○ Lutfisk med tillbehör, vitsås, ärtor och kokt potatis
○ Ärtsoppa/Champinjonsoppa (med vitlöksbröd) samt pannkaksbuffé, sylt & grädde
○ Kycklingschnitzel med rödvinssås, bearnaisesås samt stekt potatis
○ Pankopanerad Torskfilé med remouladsås, citron och pommes frites
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Laxfärsfylld Flundrafilé med hummersås, citron och kokt potatis
○ Viltskavsgryta med potatismos och lingon
○ Lammfärsbiff med klyftpotatis, tzatziki och timjanssås
○ Biff med potatisgratäng, pepparsås och bakad tomat
○ Pasta med fläskfilé, paprika och gorgonzola, grädde och riven ost
○ Veckans vegetariska: Halloumiburgare med dressing, sallad och pommes
FREDAG
○ Lutfisk med tillbehör, vitsås, ärtor och kokt potatis
○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis
○ Fläskschnitzel (ost- och kantarellfylld) med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Husets Fiskgryta med saffran, aioli och vitlöksbröd
○ Stekt Angushögrev med potatisgratäng, rödvinssås och bearnaisesås
○ Cheeseburgare på Angushögrev med cheddar, lökringar, rostad lök, sallad och pommes
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis
○ Chicken a la King med basmatiris
○ Pasta Delizia med färsk pasta, zucchini, tomatsås, béchamelsås, parmesanost och vitlöksbröd
○ Veckans vegetariska: Halloumiburgare med dressing, sallad och pommes
VARJE DAG
○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr
○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr
○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr
○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr
○ Vegetarisk Lasagne – 145kr
Med reservation på ändringar av menyn.