Restaurang Green Bull

Dagens Lunch

Vecka 46
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag

Pris 145kr
(135kr för pensionärer)

Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te​ varje dag!

MÅNDAG

○ Husets tallrik med kycklingspett, rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

○ Wienerschnitzel med bearnaisesås, rödvinssås och stekt potatis

○ Nattbakad Black-Angushögrev med rödvinssky och potatisgratäng

○ Smörstekt Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Kalvfärsjärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingonsylt och potatismos

○ Gratinerad Flundrafilé med räkor, fänkål, citron och potatismos

○ Gravad Lax med hovmästarsås, citron och dillstuvad potatis

○ Marinerad kycklingfilé med rödvinssås, aioli och råstekt potatis

○ Pytt a la Bellman (Gräddstuvad pyttipanna) med rödbetor & stekt ägg

○ Fläsknoisette med kantarellsås och råstekt potatis

○ Dagens Pasta med biff, champinjoner, vitlök, paprika, grädde, riven ost

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

TISDAG

○ Husets tallrik med kycklingspett, rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon

○ Nystekt fläsk med krämig löksås (alt. bruna bönor) samt kokt potati 

○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos

○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bea och råstekt potatis

○ Grillmix tallrik med kyckling och biff samt tzatziki, Esme (tomatröra), hummus, turkisk bondsallad och råstekt potatis

○ Sparris- och kräftstjärtgratinerad Flundrafilé med potatismos

○ Husets köttgryta med tomatsalsa, tunt bröd, gräddfil och basmatiris

○ Lättpanerad Regnbågsfilé med kräftröra, citron och örtpotatismos

○ Pasta Carbonara med bacon och svartpeppar samt riven ost

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

ONSDAG

○ Husets tallrik med kycklingspett, rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

○ Stekt strömmingsflundrafié med skirat smör och hemlagat potatismos

○ Friterad torskfilé med gräslöksaioli, grönsaker, citron och kokt potatis

○ Grillad Biff ”minute” med timjansky, gröna bönor och potatisgratäng

○ Fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssås och råstekt potatis

○ Vildskavsgryta med lingonsylt och potatismos

○ Grillad kycklingfilé med timjanssky och potatisgratäng

○ Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

○ Husets Högrevsburgare med bearnaisesås, rostad lök, cheddarost, sallad och pommes

○ Pasta Scampi med vitvin, sparris, purjolök, vitlök och riven ost

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

TORSDAG

○ Husets tallrik med kycklingspett, rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

○ Ärtsoppa/Kycklingsoppa (med vitlöksbröd) samt pannkaksbuffé, sylt & grädde

○ Pankopanerad Kycklingschnitzel med råstekt potatis, rödvinssås och bearnaisesås

○ Lax-Wallenbergare med hummersås, citron och örtpotatismos

○ Skomakarlåda på noisette med bacon- och purjlök i rödvinssås samt potatismos

○ Pannbiff ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Herrgårdsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé och potatismos

○ Korvstroganoff med basmatiris

○ Dagens pasta med lax, spenat, pinjenötter, grädde och riven ost

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

FREDAG

○ Husets tallrik med kycklingspett, rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

○ Schnitzel (Kantarell- och ostfylld) med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis

○ Husets fisk- och skaldjursgryta med aioli och vitlöksbröd

○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis

○ Grillad Entrecote med rosmarinsky och potatisgratäng

○ Kycklingfilé ”Provencale” med haricotsverts, vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis

○ Kalvlever Anglaise med kapris- och bacon i rödvinssås och kokt potatis

○ Smörstekt Bergtungafilé med grönsaker, remouladsås, citron samt kokt potatis

○ Fläsknoisette med rödvinssås, bearnaisesås och råstekt potatis

○ Oxfilépasta med oxfilé, kantareller, lök, grädde och riven ost

Veckans vegetariska: Friterad halloumiost med rödkålssallad, aioli, honungsmelon,  turkisk bondsallad, bulgur alt. pommes frites

VARJE DAG

○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr

○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr

○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr

○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr

○ Vegetarisk Lasagne​ – 145kr

Med reservation på ändringar av menyn.

Varmt Välkomna!​