Vecka 38
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag
Pris 145kr
(135kr för pensionärer)
Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te varje dag!
MÅNDAG
○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja
○ Wienerschnitzel med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Husets köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos
○ Lättpanerad Gösfié med Skagenröra, citron och dillstekt potatis
○ Grillad kycklingfilé med parmesancrème, rödvinssås och råstekt potatis
○ Kantarell- och purjolöksgratinerad Flundrafilé toppad med räkor- och kräftstjärtar & mos
○ Biff ”minute” med bearnaisesås, pommes frites och mixsallad med vårlök
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Korvstroganoff med basmatiris
○ Scampi pasta med Scampi, purjolök, champinjoner, vitvin, cocktailtomater och grädde
○ Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter
TISDAG
○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja
○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon
○ Nystekt fläsk med krämig löksås (alt. bruna bönor) samt kokt potatis
○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos
○ Panerad Bergtunga med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Champinjon- och soltorkadtomatgratinerad Flundrafilé med vitvinssås samt potatismos
○ Fläsknoisette med rödvinssås, bearnaisesås samt potatisgratäng
○ Biff Bourguignon med basmatiris och cremefraiche
○ Ost- & kantarellfylld kycklingfilé med råstekt potatis, basilika- & tomatsås samt bea
○ Grillad Chorizo med gurkröra, stekt potatis samt stekt ägg
○ Dagen pasta med Lax, spenat, kantareller, vitvin, vitlök, grädde och riven ost
○ Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter
ONSDAG
○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja
○ Stekt strömmingsflundrafié med skirat smör, hemlagat potatismos och citron
○ Panerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Herrgårdsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
○ Skomakarlåda på noisetter med purjolök- och bacon i rödvinssås och potatismos
○ Biff a la Lindström med stekt ägg, rödvinssås och stekt potatis
○ Marinerad- och stekt kycklingfilé med kantarell- och sparrisrisotto, rödvinssås samt aioli
○ Viltskavsgryta med kantareller- och champinjoner i gräddsås, lingonsylt och potatismos
○ Snickarlåda med falukorv, bacon, purjolök samt rödvinssås, stekt ägg och potatismos
○ Oxfilépasta med strimlad oxfilé, champinjoner, purjolök, vitlök, sambal och grädde
○ Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter
TORSDAG
○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja
○ Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkaksbuffé, sylt & grädde
○ Helstekt fläskfilé med rödvinssås, haricots verts och potatisgratäng
○ Pankopanerad Flundrafilé med kräftröra, citron och kokt potatis
○ Ugnsgrillad Regnbågsfilé med hummersås citron och duschesspotatis
○ Pankopanerad Kycklingschnitzel med rödvinssås, bearnaise och råstekt potatis
○ Viltfärsbiff med palsternackapuré, gräddsås och lingonsylt
○ Pankopanerad kycklingfilé med rödvinssås, bearnaisesås och råstekt potatis
○ Filé Mignon med biff och noisette, grönpepparsås och potatisgratäng
○ Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
○ Dagens pasta med strimlad kycklingfilé, paprika, champinjoner, vitlök, och grädde
○ Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter
FREDAG
○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja
○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis
○ Schnitzel (ost- och skinkfylld) med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Flankstek med haricotsverts, vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis
○ Fish n’ Chips med remouladsås, citron och pommes frites
○ Inkokt Lax med hummersås, citron och potatismos
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Kyckling ”Provencale” med grönsaker, vitlökssky, bearnaisesås och råstekt potatis
○ Kalvlever Anglaise med kapris- och bacon i rödvinssky samt kokt potatis
○ Lasagne al forno med riven parmesanost
○ Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter
VARJE DAG
○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr
○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr
○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr
○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr
○ Vegetarisk Lasagne – 145kr
Med reservation på ändringar av menyn.