Restaurang Green Bull

Dagens Lunch

Vecka 38
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag

Pris 145kr
(135kr för pensionärer)

Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te​ varje dag!

MÅNDAG

○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja

○ Wienerschnitzel med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Husets köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos

○ Lättpanerad Gösfié med Skagenröra, citron och dillstekt potatis

○ Grillad kycklingfilé med parmesancrème, rödvinssås och råstekt potatis

○ Kantarell- och purjolöksgratinerad Flundrafilé toppad med räkor- och kräftstjärtar & mos

○ Biff ”minute” med bearnaisesås, pommes frites och mixsallad med vårlök

○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Korvstroganoff med basmatiris

○ Scampi pasta med Scampi, purjolök, champinjoner, vitvin, cocktailtomater och grädde

Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter

TISDAG

○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja

○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon

○ Nystekt fläsk med krämig löksås (alt. bruna bönor) samt kokt potatis

○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos

○ Panerad Bergtunga med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Champinjon- och soltorkadtomatgratinerad Flundrafilé med vitvinssås samt potatismos

○ Fläsknoisette med rödvinssås, bearnaisesås samt potatisgratäng

○ Biff Bourguignon med basmatiris och cremefraiche

○ Ost- & kantarellfylld kycklingfilé med råstekt potatis, basilika- & tomatsås samt bea

○ Grillad Chorizo med gurkröra, stekt potatis samt stekt ägg

○ Dagen pasta med Lax, spenat, kantareller, vitvin, vitlök, grädde och riven ost

Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter

ONSDAG

○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja

○ Stekt strömmingsflundrafié med skirat smör, hemlagat potatismos och citron

○ Panerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Herrgårdsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis

○ Skomakarlåda på noisetter med purjolök- och bacon i rödvinssås och potatismos

○ Biff a la Lindström med stekt ägg, rödvinssås och stekt potatis

○ Marinerad- och stekt kycklingfilé med kantarell- och sparrisrisotto, rödvinssås samt aioli

○ Viltskavsgryta med kantareller- och champinjoner i gräddsås, lingonsylt och potatismos

○ Snickarlåda med falukorv, bacon, purjolök samt rödvinssås, stekt ägg och potatismos

○ Oxfilépasta med strimlad oxfilé, champinjoner, purjolök, vitlök, sambal och grädde

Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter

TORSDAG

○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja

○ Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkaksbuffé, sylt & grädde

○ Helstekt fläskfilé med rödvinssås, haricots verts och potatisgratäng

○ Pankopanerad Flundrafilé med kräftröra, citron och kokt potatis

○ Ugnsgrillad Regnbågsfilé med hummersås citron och duschesspotatis

○ Pankopanerad Kycklingschnitzel med rödvinssås, bearnaise och råstekt potatis

○ Viltfärsbiff med palsternackapuré, gräddsås och lingonsylt

○ Pankopanerad kycklingfilé med rödvinssås, bearnaisesås och råstekt potatis

○ Filé Mignon med biff och noisette, grönpepparsås och potatisgratäng

○ Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis

○ Dagens pasta med strimlad kycklingfilé, paprika, champinjoner, vitlök, och grädde

Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter

FREDAG

○ Husets Tallrik med vitlök- och smörstekta scampi, kantarell- och sparrisrisotto samt örtolja

○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis

○ Schnitzel (ost- och skinkfylld) med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Flankstek med haricotsverts, vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis

○ Fish n’ Chips med remouladsås, citron och pommes frites

○ Inkokt Lax med hummersås, citron och potatismos

○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Kyckling ”Provencale” med grönsaker, vitlökssky, bearnaisesås och råstekt potatis

○ Kalvlever Anglaise med kapris- och bacon i rödvinssky samt kokt potatis

○ Lasagne al forno med riven parmesanost

Veckans Vegetariska: Morotsbiffar, tzatziki, tomatsås och rostade rotfrukter

VARJE DAG

○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr

○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr

○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr

○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr

○ Vegetarisk Lasagne​ – 145kr

Med reservation på ändringar av menyn.

Varmt Välkomna!​